Економія грошей: На Надвірнянщині ще не включили опалення у школах

Сьогодні, 21 жовтня, в Івано-Франківську відбулася щотижнева нарада голови облдержадміністрації Дениса Шмигаля з керівниками структурних підрозділів ОДА та територіальних органів виконавчої влади. Богдан Зеленчук,...

Сьогодні, 21 жовтня, в Івано-Франківську відбулася щотижнева нарада голови облдержадміністрації Дениса Шмигаля з керівниками структурних підрозділів ОДА та територіальних органів виконавчої влади.

Богдан Зеленчук, перший заступник голови Надвірнянської райдержадміністрації, розповів про стан справ у районі – бюджетні показники, основні проблеми тощо, пише “Галицький кореспондент”.

“Станом на 1 жовтня бюджет виконується. Власні доходи – 178 мільйонів, темп розвитку складає 120 відсотків. Але є і проблеми – наприклад, Надвірнянський лісгосп має недоплати від місцевих рад у розмірі 700 тисяч. Щодо стану виплати зарплат – маємо проблему з медиками, незабезпеченість по зарплатах складає 8 мільйонів гривень”, – сказав Богдан Зеленчук.

Він також додав, що до опалювального сезону Надвірнянщина готова. А от у школах опалення ще не включили, адже на вулиці тепло, а у школярів ще канікули.

Так, каже Зеленчук, економляться гроші з місцевого бюджету.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Снятинщині регулюють русло Прута, аби врятувати від потопу чотири села. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...