На Карпатській неповнолітній носив у сумці пістолет. ФОТО

Під час патрулювання на вулиці Карпатській інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили громадянина, котрий дуже різко змінив напрям руху побачивши автомобіль поліцейських. Його поведінка...
Під час патрулювання на вулиці Карпатській інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили громадянина, котрий дуже різко змінив напрям руху побачивши автомобіль поліцейських.

Його поведінка викликала підозру у вартових порядку, інформують в секторі комунікації поліції області.

Патрульні наздогнали та зупинили перехожого. Останній сильно нервував та не міг нічого пояснити, також відмовився назватись. Поліцейські вирішили запросити його до відділку поліції для встановлення даних. Проте юнак відмовився їхати та сказав, що з собою має пістолет, який він ховає у сумці. Для чого йому зброя 17-річний хлопець не міг пояснити.

Для встановлення всіх обставин справи патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу міського відділку поліції, працівників ювенальної превенції та батьків неповнолітнього.

Світлина від Патрульна поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Патрульна поліція Івано-Франківської області.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: “З 25 тисяч юнаків, ми не можемо набрати 460 осіб. Це просто смішно”, – обласний комісар про осінній призов

Категорії
Новини
Новини
Loading...