Будьте відповідальними: прикарпатські поліцейські закликають “перевзути” свій транспортний засіб. ВІДЕО

Замін шин на зимові – це спосіб убезпечити себе і своїх пасажирів, а також інших учасників дорожнього руху в складних погодних умовах. Восени та...

Замін шин на зимові – це спосіб убезпечити себе і своїх пасажирів, а також інших учасників дорожнього руху в складних погодних умовах.

Восени та взимку дорожній стан змінюється щодня. З раннім настанням темного часу доби, дощової погоди або туману, погіршується видимість, що призводить до додаткових ризиків скоєння дорожньо-транспортних пригод.

За загальним правилом, міняти гуму потрібно, коли середньодобова температура на вулиці складає п’ять-сім градусів. Якщо вночі температура близько нуля, значить, з ранку на дорозі може з’явитися ожеледиця. Літня гума в таких випадках не може утримати траєкторію руху транспортного засобу.

Крім того, правоохоронці нагадують водіям, що окрім заміни шин, потрібно перевірити гальма, зовнішні світлові прилади, системи обігріву та охолодження.

Шановні водії! Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів. Стежте за прогнозами синоптиків та дотримуйтесь порад поліцейських з безпеки руху.

Читайте також: Як у Франківську готуються до Геловіну. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...