З Івано-Франківщини видворили росіянина-нелегала

Сьогодні, 30 жовтня працівники міграційної служби Івано-Франківськоіі області забезпечили виконання судового рішення про примусове видворення з України 48-річного громадянина Російської Федерації. Минулого тижня його...
Сьогодні, 30 жовтня працівники міграційної служби Івано-Франківськоіі області забезпечили виконання судового рішення про примусове видворення з України 48-річного громадянина Російської Федерації.

Минулого тижня його було затримано в Івано-Франківську під час проведення спільних заходів працівників УДМС та УСБУ в області, пише “Бліц-інфо”.

Як з’ясовано, у липні цього року росіянина вже затримували У Львівській області за порушення законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, однак він ухилився від виконання вимог про примусове повернення з України.

Враховуючи ці обставини, а також те, що цей громадянин іноземної країни втратив правові підстави для законного перебування в Україні, суд прийняв рішення про примусове видворення неврегульованого мігранта і заборону в’їзду в нашу країну на найближчих 5 років. Завершальні дії у процедурі видворення відбувалися в пункті пропуску через кордон у МА «Бориспіль».

Тим часом у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців, які незаконно перебувають в Україні, на подібну процедуру примусового видворення очікують ще троє іноземних громадян. Громадяни Молдови, Грузії та Азербайджану були затримані в Івано-Франківській області під час спільних профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант», що поводяться міграційною службою і правоохоронними органами. З початку року з Івано-Фрнківщини примусово повернуто або примусово видворено понад 150 неврегульованих мігрантів.

Читайте також: На Прикарпатті чоловік незаконно рубав дерева. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...