Марцінків проінспектував сквер “Княгинин” та прилеглі вулиці. ФОТО

Сьогоднішню перевірку проводили в районі скверу “Княгинин”, вулиць Промислової та Макогона. За словами міського голови Руслана Марцінківа тут зроблено чимало: відремонтовано вулиці Промислову, Макогона, Ушинського, впорядковано сквер...
Сьогоднішню перевірку проводили в районі скверу “Княгинин”, вулиць Промислової та Макогона.

За словами міського голови Руслана Марцінківа тут зроблено чимало: відремонтовано вулиці Промислову, Макогона, Ушинського, впорядковано сквер “Княгинин”, пише “Бліц-інфо”.

“Але, вкотре прийшла в голову відома істина: чисто не там, де прибирають. А там, де не смітять». Адже чимало проблем виявили в районі приватного сектору. Прикро, що ґазди переконані, що їхні володіння закінчуються виключно в межах паркану. А сміття з городів чи подвір’я, обрізані гілки жителі просто виносять на тротуар чи викидають на проїжджу частину”, – йдеться в дописі.

Вистачає роботи комунальникам у сквері «Княгинин» та на вулиці Промисловій. Наприклад, у сквері вкрали сміттєвий бак. А територія навколо недіючого спиртзаводу – також поки «на руках» прибиральників. Як завжди – роботи вистачає. Але й зміни – доволі помітні.

Читайте також: В Івано-Франківську пишуть Всеукраїнський радіодиктант. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...