У Франківську розпочалась триденна книжкова виставка-презентація. ФОТО

Сьогодні, 8 листопада, в Івано-Франкіську урочисто відкрили виставку друкованої книжкової продукції «Сторінками української книги». На книжковому ярмарку можна придбати книги видавництв з Івано-Франківської, Львівської,...

Сьогодні, 8 листопада, в Івано-Франкіську урочисто відкрили виставку друкованої книжкової продукції «Сторінками української книги».

На книжковому ярмарку можна придбати книги видавництв з Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської областей та міста Харків, пише “Галицький кореспондент”.

Цьогорічну книжкову виставку приурочили до Дня української писемності та мови і 100-річчя Соборності. У відкритті взяли участь актори театру фольклору, народних свят і видовищ, навчально-методичний центр, виконавці та мистецькі колективи, письменники та видавці.

«Я належу до категорії консерваторів, які пам‘ятають часи, коли книга була єдиним джерелом інформації, а начитаність – ознакою інтелігентності. Книги і досі нічого не може замінити. А є ще книжні гурмани: ти не понюхаєш інтернет так, як свіжу книгу щойно з видавництва», – розповів Олександр Сич, голова Івано-Франківської обласної ради.

Читайте також: Закинуту лікарню на Тарнавського перетворять на католицький садок

Категорії
Новини
Новини
Loading...