З початку року юні прикарпатці скоїли 39 крадіжок

На Прикарпатті цьогоріч неповнолітні вчинили майже на чверть менше кримінальних правопорушення, ніж за такий же період минулого року. Про це повідомляє Ювенальна Превенція Прикарпаття, пише “Бліц-інфо”....
На Прикарпатті цьогоріч неповнолітні вчинили майже на чверть менше кримінальних правопорушення, ніж за такий же період минулого року.

Про це повідомляє Ювенальна Превенція Прикарпаттяпише “Бліц-інфо”.

Така тенденція хоч і є позитивною, проте ювенальні поліцейські краю не вважають її приводом до зменшення зусиль щодо протидії злочинності у дитячому середовищі.
Підлітки, як свідчить статистика, виявилися причетними до скоєння 86 злочинів. Деякі з неповнолітніх «відзначилися» по кілька разів – у вчиненні цих правопорушень брали участь 73 особи, яким ще не виповнилося 18 років.

Як і раніше, серед вчинених дітьми злочинів найбільше крадіжок – 39. Також на кримінальному «рахунку» підлітків 8 пограбувань, 11 випадків хуліганства, 4 незаконних заволодінь транспортними засобами.

У кожному випадку працівники ювенальної превенції з’ясовують, що спонукало дітей до вчинення кримінальних правопорушень та вживають відповідних заходів для усунення причин, які сприяють скоєнню злочинів неповнолітніми.

Читайте також: У “River Park” готуватимуть культовий тайський суп

Категорії
Новини
Новини
Loading...