Прикарпатець, який обкрадав церкви, сидітиме за ґратами майже шість років

Галицький відділ Тисменицької місцевої прокуратури підтримав публічне обвинувачення 62-річного мешканця Рожнятівського району.  Чоловіку інкримінують ряд кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України («Крадіжка»), пише “Галицький...

Галицький відділ Тисменицької місцевої прокуратури підтримав публічне обвинувачення 62-річного мешканця Рожнятівського району. 

Чоловіку інкримінують ряд кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України («Крадіжка»), пише “Галицький кореспондент”.

Зловмисник упродовж тривалого часу таємно викрадав майно і грошові кошти із приміщень церков та органів місцевого самоврядування на території Галицького та Рогатинського районів Івано-Франківської області.

Прокурором повністю доведено вину обвинуваченого у вчиненні 6 епізодів кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України. Вироком суду його визнано винним та призначено покарання у виді 5 років 10 місяців позбавлення волі.

Злодії не мають конфесії, тому не гребують поцупити в храмах усе, що бачать: гроші, телефони, ноутбуки, скриньки для пожертв, рушники, квіти, хустинки і навіть вино для причастя. 

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Депутату, який скоїв смертельну ДТП на Долинщині, змінили запобіжний захід

Категорії
Новини
Новини
Loading...