На Прикарпатті завершився прийом документів на посади до Служби судової охорони

У п’ятницю,8 листопада завершився прийом документів на другий конкурс Територіального управління Служби судової охорони Івано-Франківської області. За період прийому документів з 28 жовтня до...
У п’ятницю,8 листопада завершився прийом документів на другий конкурс Територіального управління Служби судової охорони Івано-Франківської області.

За період прийому документів з 28 жовтня до 8 листопада було подано 48 заяв на 31 вакантну посаду, йдеться на сторінці обласної ССО. Тож тепер бажаючих служити в Службі судової охорони очікує проходження етапів конкурсу, який відбуватиметься у трьох етапах, пише “Бліц-інфо”.

Учасникам конкурсу, який заплановано на 15 листопада, доведеться пройти перевірку рівня фізичної підготовки, а також виконати ситуаційні завдання та пройти співбесіду.

Нагадаємо, вже з 2020 року функції охорони всіх органів судової влади покладуть на Службу судової охорони. Та перші суди перейдуть під охорону ССО вже у листопаді.

Загалом, Служба судової охорони здійснюватиме підтримку громадського порядку в судах, припинення проявів неповаги до суду, а також охорону приміщень суду, органів та установ системи правосуддя, виконуватиме функції щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та члені їхніх сімей, працівників суду, забезпечення безпеки учасників судового процесу в суді.

Читайте також: У Івано-Франківську нагородили переможців літературного конкурсу “З точки зору осені”

Категорії
Новини
Новини
Loading...