У Коломиї щотижня для потребуючих організовуватимуть гарячі обіди. ФОТО

При катедральному соборі Преображення Христового УГКЦ на вулиці Театральній щосуботи організовуватимуть гарячі обіди для нужденних. Коломийські добродії вирішили готувати такі обіди і вже розпочали...

При катедральному соборі Преображення Христового УГКЦ на вулиці Театральній щосуботи організовуватимуть гарячі обіди для нужденних.

Коломийські добродії вирішили готувати такі обіди і вже розпочали минулої суботи, повідомляє пресслужба Карітас Коломия.

“Близько 30 осіб прийшло насититися гарячим борщем, макаронами з підливою та салатом з капусти. Когось частували прямо посеред вулиці, інші – брали обід додому,- пише Курс.

Парафіяльний Карітас дуже відповідально та організовано підійшов до здійснення мети. Серед задіяних осіб були не тільки активні миряни, але й отці. До прикладу, отець Сергій Триф’як допоміг зібрати потребуючих людей, даючи їм талони з датою та годиною, отець Володимир Білослудцев підтримав парафіян матеріально, надаючи кошти для закупівлі продуктів, отець Роман Малярчук допоміг знайти морозильну камеру, а отець Віталій Марук власноруч видавав гарячий обід”, – йдеться у дописі.

Учасники вирішили видавати гарячі обіди нужденним саме щосуботи, оскільки в будні дні діє благодійна їдальня при Карітас Коломия.

Щоб наситити людей, до праці на кухні залучили тільки чотирьох жінок.

Цього достатньо, запевняють учасники, адже кожного тижня працюватиме інша команда. Таким чином охочі зможуть долучитися до допомоги, а інші – відпочити.

 
Категорії
Новини
Новини
Loading...