Невідомий викрадає з притулку в Калуші цуценят

За три дні з притулку для безпритульних тварин зникло п’ятеро цуценят. Волонтери просять про допомогу. На четвертий день чоловіка побачила охорона, але він втік, пишуть “Вікна”....

За три дні з притулку для безпритульних тварин зникло п’ятеро цуценят. Волонтери просять про допомогу.

На четвертий день чоловіка побачила охорона, але він втік, пишуть “Вікна”.

“Ми думали, що бачили вже на цій роботі все: і важкохворих помираючих тварин, і тих, хто розумів, що його зрадили… Бачили різних людей: від найщиріших до повно протилежних гадюк, – йдеться в дописі. – Але ситуація, яка склалася в нас за ці останні дні, добила нас вщент. У нас три дні поспіль, а точніше ночі, пропадали з вольєрів цуценята. В обзор камери потрапила машина Оpel синього кольору… За ці три дні у нас зникло п’ять цуциків. На четвертий день, приїхав мужчина, а точніше гнида, який на охорону не сподівався. На жаль, йому вдалось втекти…”.

Згодом у притулок приїхав власник згаданої автівки, який вважає звинувачення образою, адже до крадіжки цуциків не причетний і стверджує, що заїжджав на гаражі біля притулку по своїх справах.

Волонтери написали в поліцію заяву про крадіжку цуценят і просять допомогти встановити особу підозрюваного. Писати на viber +380 95 096 7926.

Читайте також: Франківців навчатимуть готувати найпопулярніший суп Тайланду

Категорії
Новини
Новини
Loading...