Франківка просить допомогти подолати рак

38-річна франківка Воробець Ірина Геннадіївна потребує підтримки небайдужих. Декілька тижнів тому жінку після огляду гінеколога з Прикарпатського центру репродукції відправили на обстеження в Прикарпатський клінічний...

38-річна франківка Воробець Ірина Геннадіївна потребує підтримки небайдужих.

Декілька тижнів тому жінку після огляду гінеколога з Прикарпатського центру репродукції відправили на обстеження в Прикарпатський клінічний онкологічний центр до професора Крижанівської А.Є. Там у неї виявили корциному шийки матки G3 T2b NxMo gr2B клінічна група 2, пише Бліц-Інфо.

Франківці порекомендували повний курс поєднано-променевої терапії на таз на лінійному прискорювачі з потенціюванням щотижневої радіосенситізації цислатином, з завершенням брахітерапії.

“З цим нанаправленням рекомендацією ми звернулися до декількох клінік-лікарень в Києві, тому що в Івано-франківську на даний момент немає цієї апаратури. Цей діагноз підтвердили всі клініки, професори та лікарі, до яких звертались. Для повного курсу потрібна сума у розмірі від 320 000 до 370 000 грн. Прошу кожного, хто має можливість допомогти перерахувати кошти на мої особисті картки:”,- пише франківка на власній сторінці.

ВОРОБЕЦЬ ІРИНА ГЕННАДІЇВНА

ОТП 4363 2375 1021 5727 Vorobets Iryna

МОНОБАНК 5375 4141 1084 9022

Читайте також: В’їзд та виїзд з Долини заблокований протестувальниками

Категорії
Новини
Новини
Loading...