Куди в Івано-Франківську можна здати непотрібні речі

У кожного в шафі є речі, які шкода викинути, а одягати більше не хочеться. Та все ж приходить пора коли потрібно розгрібати полиці. Щоб...
У кожного в шафі є речі, які шкода викинути, а одягати більше не хочеться. Та все ж приходить пора коли потрібно розгрібати полиці. Щоб позбутися непотрібного мотлоху не обов’язково зразу його викидати.

Набридлу футболку, куртку чи сукню, яка роками чекає в шафі особливого випадку і давно вже не по фігурі можна не лише продати, а й віддати на благодійність. Раніше ми писали, куди можна віддати речі в Івано-Франківську.

Нещодавно у мережі з’явилась інтерактивна карта helpmap.io. На ній мешканці України, зокрема й Івано-Франківська можуть знайти найближчі благодійні організації, що потребують різного типу речей, від іграшок для будинку дитини до книжок в бібліотеку.

Співорганізатор мапи львів’янин Олександр Костінський розповів Бліц-Інфо, що багато людей не знає куди подіти свої речі, а багато благодійних організацій потребує їх. Щоб допомогти, він з товаришем створив інтерактивну мапу благодійних організацій, куди можна віднести речі.

“Замість того, щоб викинути речі, їм можна подарувати друге життя і допомогти тим, кому необхідні ці речі. Зараз мапа вже налічує близько тисячі організацій по всій країні і користувачі, як на вікіпедії, самі додають нові організації туди щодня”,- пояснює львів’янин.

Варто додати, місць, де можна віддати речі є чимало. Це зокрема:

– Івано-Франківский обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей Івано-Франківської ОДА;

– Міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей в Івано-Франківській області;

– Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня;

– Благодійна організація «Українська благодійницька мережа»; 

– Навчально-реабілітаційний центр для дітей з тяжкими вадами мовлення;

– Дитячий комісійний магазин “Жираф”;

– Івано-Франківський навчально-реабілітаційний центр​;

– Спільнота “Невеличкі дрібнички”;

– Долинський ДБ “Теплий дім”;

– Комісійний магазин “Сім’я”;

– Івано-Франківський міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями “Дивосвіт”;

– Притулок для тварин Дім Сірка.

Читайте також: Поліцейські виявили у прикарпатця конверт з марихуаною. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...