60 додаткових мільйонів отримало Прикарпаття на ремонт інфраструктури після повеней

60 мільйонів гривень отримала Івано-Франківська область на відновлення пошкодженої інфраструктури. Про це під час звіту щодо роботи за 100 днів на посаді повідомив очільник області Денис...

60 мільйонів гривень отримала Івано-Франківська область на відновлення пошкодженої інфраструктури.

Про це під час звіту щодо роботи за 100 днів на посаді повідомив очільник області Денис Шмигаль, передає “Галка“.

“З ініціативи облдержадміністрації та за підтримки Президента України Володимира Зеленського Прикарпаття додатково отримало 60 млн грн на відновлення інфраструктури повеней поточного і минулих років. Більшість цих коштів спрямовані саме на відновлення мостових переходів, зокрема, й на відбудову мосту через річку Чечва між селами Пійло та Довга Калуська“, – зазначив Шмигаль.

До слова, за інформацією Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області на ремонт доріг державного значення спрямовано понад 923 мільйона гривень, що дало можливість відремонтувати близько 55 км дорожнього полотна, а також профінансувати раніше взяті на себе зобов’язання.

У той же час ДП «Дороги Прикарпаття» спільно з іншими замовниками забезпечило проведення капітального і ямкового ремонту місцевих доріг на суму 126 мільйонів гривень загальною протяжністю близько 183 км.

“Заради справедливості слід відзначити, що підготовчі процеси ремонту доріг стартували ще на початку поточного року і були скоординовані між облдержадміністрацією та обласною радою. Сьогодні ж важливо прикладати максимум зусиль для того, щоб бюджетні кошти були заінвестовані ефективно”, – додав керівник Івано-Франківщини.

Читайте також: На Прикарпатті відремонтують одну з найгірших доріг

Категорії
Новини
Новини
Loading...