На дорозі Львів-Франківськ мікроавтобус вилетів з дороги: двоє дітей та дорослих у лікарні

Аварія з чотирма травмованими сталася на дорозі “Мукачево-Львів” у селі Конюшки Рогатинського району близько 22:30 12 листопада. 51-річний водій “Рено Трафік” під час роз’їзду із...

Аварія з чотирма травмованими сталася на дорозі “Мукачево-Львів” у селі Конюшки Рогатинського району близько 22:30 12 листопада.

51-річний водій “Рено Трафік” під час роз’їзду із зустрічним автомобілем, який осліпив його світлом фар, аби уникнути наїзду на пішоходів на дорозі, різко повернув праворуч та з’їхав у кювет, пише “Галка”.

Внаслідок ДТП травми отримали: 46-річний пасажир – закрита травма органів грудної клітки, садина правого плеча та передпліччя; 31-річний пасажир – відкритий перелом основної фаланги другого пальця правої кисті; 11-річний пасажир – закритий перелом правої ключиці.

В реанімаційне відділення Рогатинської лікарні госпіталізована також десятирічна мешканка Старого Лисця. У неї політравма, забій головного мозку, скальпована рана волосяної частини голови, відкритий перелом нижньої третини правого передпліччя.

Читайте також: Дивовижний порятунок: 22-річна дівчина, яка стрибнула з мосту в Рогатині, не отримала жодної травми

Категорії
Новини
Новини
Loading...