“Знову боротися, щоб пройти ще раз той шлях”: у дружини капітана “Прикарпаття” – рецидив онкохвороби

Дружина футболіста та капітана івано-франківського «Прикарпаття» Романа Бочкура – Віри, стався рецидив онкохвороби. Про це жінка повідомила на власній сторінці в соцмережі, пише WestNews. “Довго сумнівалася чи потрібно...

Дружина футболіста та капітана івано-франківського «Прикарпаття» Романа Бочкура – Віри, стався рецидив онкохвороби.

Про це жінка повідомила на власній сторінці в соцмережі, пише WestNews.

“Довго сумнівалася чи потрібно писати тут … набридло, що на моїй сторінці так багато постів про хворобу. Я сподівалася, що наша історія про боротьбу з раком закінчилася і пів року тому ми поставили крапку ,але нажаль НІ! Після Німеччини я налаштувалася зовсім на інший лад, я кайфувала від життя, і так багато запланувала. Дико засмутилася, адже це ніяк не входило в мої плани.

А тепер потрібно всі плани і справи відкласти і починати все з нуля, і знову боротися, і пройти ще раз той шлях .

Коли я побачила опис КТ, ознаки метастаз в печінці, дуже хотіла щоб це виявилося помилкою, але розуміла, що при моєму розкладі ймовірність рецидиву 99,9%.

І вирішила, що мені потрібно кілька днів, щоб зібратися з думками, на холодну голову думати. Поїхала в Кіровоград з Максом, я дуже скучила за всіма моїми там.

Максимально раділа і була щасливою. З боку звучить можливо дивно, як можна радіти коли у мене напевно рецедив.

Я дуже втомилася боятися. І жити в постійному страху. Я хочу сміятися, радіти і бути щасливою. І в мене це виходить!

Навчилася не чекати якогось такого особливого моменту а бути щасливою тут і зараз!

Зустрілася знову зі своїм лікарем, вже є план лікування! Мене чекає операція … А далі хімія. Я знову починаю боротись .

Другий раз вже не так жахливо і страшно усвідомлювати, що я в жопі, адже я там вже була.

Так, знаю і пам’ятаю як буде хреново, знаю і розумію, що буде не легко! І не дивлячись на це ,я всеодно буду продовжувати радіти і бути щасливою! Бути сильною! У мене для цього є багато причин!

Один раз вже перемогли !! З Божою допомогою зможемо і другий! Рак – не вирок !!! Вірю Бог мені допоможе! Вірю я буду жити !! Адже без віри не варто і починати … Хотіла в двох словах написати, а вийшло як завжди Дякую, що прочитали до кінця.

Від вас завжди потужна і колосальна підтримка і я не могла не поділитися, тому що мені завжди ставало легше, коли зі мною сотні і тисячі людей!”, – йдеться у повідомленні.

Додамо, що на початку лютого минулого року в малесенького сина гравця “Прикарпаття” Романа Бочкура – Максимчика, лікарі діагностували гепатобластому печінки. Втім, як кажуть, біда не ходить одна. 18 травня стало відомо, що онкохворобу діагностували також і у дружини футболіста – Віри Бочкур.

Всі небайдужі об’єдналися, щоб зібрати кошти на лікування. Малесенький Максим після кількох курсів хімії здолав рак, а сама матір – згодом також пододала страшну недугу.

Читайте також: У Франківську завершують утеплювати дитсадок “Карпатська казка”. Ще у двох стартують роботи

Категорії
Новини
Новини
Loading...