Стали відомі деталі аварії на Рогатинщині. ФОТО

Автопригода сталася в селі Конюшки Рогатинського району у вівторок, 12 листопада, близько 22.30 год. Зі слів 51 – річного водія правоохоронці з’ясували, що він на...

Автопригода сталася в селі Конюшки Рогатинського району у вівторок, 12 листопада, близько 22.30 год.

Зі слів 51 – річного водія правоохоронці з’ясували, що він на автомобілі «Рено Трафік» рухався ділянкою автодороги Н-09 сполученням «Мукачево-Львів» зі Львова. У селі Конюшки його світлом фар осліпила зустрічна автівка. Аби уникнути наїзду на пішоходів, що рухалися по проїзній частині дороги, водій різко повернув праворуч, не справився з керуванням. Як наслідок – з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП травми отримали: 46-річний пасажир – закрита травма органів грудної клітки, садина правого плеча та передпліччя; 31-річний пасажир – відкритий перелом основної фаланги другого пальця правої кисті; 11-річний пасажир – закритий перелом правої ключиці, інформують у пресслужбі обласної поліції.

“В реанімаційне відділення Рогатинської лікарні госпіталізована також десятирічна мешканка Старого Лисця. У неї політравма, забій головного мозку, скальпована рана волосяної частини голови, відкритий перелом нижньої третини правого передпліччя. Водій – тверезий”.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху») КК України. Проводиться слідство.

До слова, учора сталася аварія в Яремче.  65-річний водій на «Citroen Jumpy» рухався в сторону Делятина, та збив 43-річну місцеву мешканку. Вона перебігала проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом.

Водій – тверезий. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху») КК України. Проводиться слідство.

Читайте також: Прикарпатців попереджають про зміни у графіках руху поїздів

Категорії
Новини
Новини
Loading...