Дощі, туман і сильний вітер: в Україну йде похолодання

В Україні 15 листопада дощі та тумани ймовірні у західних областях, у східних областях, Криму та Приазов’ї сильний вітер, температура вдень 5-10° тепла. Про...
В Україні 15 листопада дощі та тумани ймовірні у західних областях, у східних областях, Криму та Приазов’ї сильний вітер, температура вдень 5-10° тепла.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі, пише “Укрінформ”.

“У західних областях місцями невеликий, в Карпатах та на Закарпатті помірний дощ; на решті території без істотних опадів. Вранці у західній частині подекуди туман. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, у східних областях, Криму та Приазов’ї пориви 15-20 м/с. Температура вдень 5-10° тепла, у південній частині, на Закарпатті та Прикарпатті 11-16°, на півдні Одещини до 19°”, – йдеться у повідомленні.

Згідно з прогнозом,16-17 листопада в Україні опади не очікуються. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, у східних областях та на півночі Лівобережжя 0-2° морозу; вдень 8-13°, на Закарпатті та Одещині до 17°.

18-19 листопада опади в Україні не прогнозуються. Температура вночі від 4° тепла до 2° морозу, у південній частині та західних областях 1-7° тепла; вдень 6-12°, на Закарпатті та крайньому півдні країни до 16°.

Читайте також: Поліція покарала франківського вчителя, який курив на уроці. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...