На Городенківщині троє селян вкрали козу, щоб продати її і напитися

Городенківський районний суд виніс вирок трьом чоловікам, які викрали у мешканки району козу та продали її за 150 гривень, щоб купити алкоголь. Інцидент трапився у...

Городенківський районний суд виніс вирок трьом чоловікам, які викрали у мешканки району козу та продали її за 150 гривень, щоб купити алкоголь.

Інцидент трапився у липні цього року на Городенківщині. Жінка залишила козу у сусіда та попросила за нею приглянути, доки поїхала у справах до районного центру, пише “Курс”.

Тим часом до її сусіда прийшло у гості двоє друзів. Щоб купити спиртне, чоловіки вирішили продати козу. Покупця знайшли за кілька годин і продали козу за 150 гривень.

Як йдеться у вироку суду, сторони уклали угоду про примирення. Обвинувачені повернули потерпілій козу та попросили у неї вибачення.

Суд визнав кожного з них винним за ч. 2 ст. 185 ККУ (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб) і зобов’язав їх сплатити по 1275 гривень штрафу.

Читайте також: Брудні крісла та неприйнятна поведінка водіїв: поліцейські перевірили якість пасажирських перевезень у Коломиї. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...