На Прикарпатті поліцейські нагадали працівникам торгівлі про заборону продажу алкоголю та цигарок дітям. ФОТО

Працівники ювенальної превенції провели профілактичні бесіди та нагадали працівникам торгівлі та приватними підприємцями про відповідальність за продаж алкоголю та цигарок неповнолітнім. Про це інформують...

Працівники ювенальної превенції провели профілактичні бесіди та нагадали працівникам торгівлі та приватними підприємцями про відповідальність за продаж алкоголю та цигарок неповнолітнім.

Про це інформують у прес-службі ювенальної превенції Прикарпаття.
Згідно ч.2 ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення працівнику підприємства (організації) торгівлі за продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв або тютюнових виробів особі, яка не досягла 18 років, загрожує покарання у вигляді штрафу від 1700 до 6800 грн.
Відповідно до статей 15, 15-3, 17 Закону України “Про державне регулювання виробництва, обігу спирту етилового, плодового і коньячного, алкогольних напоїв і тютюнових виробів” до суб’єктів господарювання застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафу (6800 грн.) та анулювання ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

Світлина від Косівський відділ поліції ГУНП в Івано-Франківській області.

Світлина від Косівський відділ поліції ГУНП в Івано-Франківській області.

Світлина від Косівський відділ поліції ГУНП в Івано-Франківській області.

Читайте також: 13 поліцейських Прикарпаття присягнули на вірність українському народові. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...