В Івано-Франківську з’явився бульвар європейського типу

Івано-Франківськ поступово стає справжнім європейським містом. Доказом цього слугує нова затишна вулиця Європейський city, яка стрімко розвивається та стає справжньою окрасою нашого міста.  Все...

Івано-Франківськ поступово стає справжнім європейським містом. Доказом цього слугує нова затишна вулиця Європейський city, яка стрімко розвивається та стає справжньою окрасою нашого міста.  Все завдяки Міжнародній Будівельній Компанії M GROUP DEVELOPMENT, адже мікрорайон Європейський city – один із грандіозних проектів компанії.

За 9 років діяльності команда M GROUP DEVELOPMENT (М Груп Девелопмент) встигла завоювати довіру та повагу клієнтів не тільки з України, але й Європи. Не забуває і про рідний Івано-Франківськ – M GROUP DEVELOPMENT приємно радує мешканців міста своїми вражаючими проектами та неймовірними житловими комплексами.

Новий мікрорайон Європейський city  знаходиться в межах вулиці Симоненка. Поруч розташовані школи, медичні заклади та дитячі садки, є немало закладів обслуговування. Власна торгово-розважальна інфраструктура включатиме в себе ТЦ, аптеки, кафе, салон краси, фітнес-центр, спортивний зал – тут можна буде знайти все для комфортного та щасливого життя. Внутрішня територія комплексу теж має чим здивувати – облаштований дитячий майданчик, двори закритого типу з хорошим освітленням, власна цілодобова охорона, паркувальні місця та гаражі.

В межах мікрорайону сучасні квартири зі зручним та практичним плануванням. Кожен будинок облаштований системами комунікації, встановлені лічильники, якісні двері та євро-вікна, підключена електромережа. Як бонус – стильні та яскраві фасади будинків.

Сучасний житловий комплекс “Європейський City” передбачає не тільки якісні квартири європейського типу, а й затишні мультифункціональні дворики. Загальна площа вражаючої алеї сягає 2500м2. Мультифункціональність затишного дворика заключається у:

– 3 дитячих майданчиках;

– неймовірних клумбах;

– красивому озеленні;

– комфортних лавочках;

– сучасному освітленні;

Бульвар з дитячими майданчиками для загального користування мешканців всього міста. Для поціновувачів комфортного відпочинку та приємного шопінгу передбачаються затишні кафе, модні бутики, відпочинкові зони. Любителів спорту та здорового способу життя порадують футбольне, баскетбольне та волейбольне поля у дворах комплексу.

Дворики є не тільки затишним та комфортним місцем для прогулянки, а також і вдалим неймовірним доповненням до житлового масиву. M GROUP DEVELOPMENT – будинки, в яких хочеться жити, квартири, де здійснюються мрії, місця щасливих людей.

Читайте також: З 20 листопада водіїв штрафуватимуть за перевезення дітей без автокрісел

Категорії
Новини
Новини
Loading...