Міські пункти обігріву готові до роботи – фахівці

Фахівці перевірили пункти обігріву в Івано-Франківську. В цьому 2019 році осінь виявилася аномально тяжкою і синоптики прогнозують зиму з різкими перепадами морозів. Влада міста...

Фахівці перевірили пункти обігріву в Івано-Франківську.

В цьому 2019 році осінь виявилася аномально тяжкою і синоптики прогнозують зиму з різкими перепадами морозів. Влада міста уже зараз почала підготовку до запуску пунктів обігріву для безхатьків. Зокрема, міським головою міста Івано-Франківська видано розпорядження від 10.10.2019 року № 431-р «Про створення стаціонарних та денних пунктів обігріву на території міста»,- пише Галка.

19 листопада проведено комісійне обстеження стану готовності міських пунктів обігріву до прийому відвідувачів. Комісією оглянуто п’ять денних пунктів обігріву відкритих на базі комунального некомерційного підприємства «Центр надання первинної медичної та консультативно-діагностичної допомоги Івано-Франківської міської ради», а також три – з можливістю цілодобового перебування на базі приймальних відділень стаціонарних закладів охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради, Будинку нічного перебування.

На всіх пунктах є крісла, столики, в наявності чай, печиво, цукор, одноразовий посуд. Пункти обігріву укомплектовано аптечками з ліками для надання первинної медичної допомоги. В кожному із перевірених приміщень наявні вказівники місця розміщення пунктів обігріву, а також таблички із зазначенням режиму роботи, ведеться журнал обліку відвідувачів. Станом на 19.11.2019 року пункт обігріву, який розміщений на вул. Довга, 42 відвідало чотири особи. Як показала перевірка, міські денні та цілодобові пункти обігріву до роботи в умовах різкого погіршення температурних режимів готові.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради і надалі буде здійснювати контроль за сталим функціонуванням пунктів обігріву в місті, інформує “Галка”.

Цілодобові пункти обігріву

Комунальне некомерційне підприємство «Центральна міська клінічна лікарня»
вул. Гетьмана Мазепи, 114
Відділення невідкладної та екстреної допомоги
Міська клінічна лікарня №1
вул. Матейка, 34
Відділення невідкладних станів
Будинок нічного перебування
вул. Млинарська, 2а

Денні пункти обігріву

Години роботи пункту обігріву:
пн.-пт. – з 08.00 до 18.00 год.;
сб. – з 09.00 до 14.00 год.;
нд. – вихідний.
Заклад охорони здоров’я
Розміщення пункту обігріву
КНП «Центр первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги»
Структурний підрозділ «Міська поліклініка № 1»
вул. Чорновола, 59а
Структурний підрозділ «Міська поліклініка № 2»
вул. Довга, 42
Структурний підрозділ «Міська поліклініка № 3»
вул. Франка, 30
Структурний підрозділ «Міська поліклініка № 4»
вул. Вовчинецька, 196а
Структурний підрозділ «Міська поліклініка № 5»
вул. Привокзальна, 17

Читайте також:  У Франківську рятують знедолених людей і тварин від холоду. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...