Важкохворі прикарпатці отримали засоби догляду та гігієни

Вже третій рік поспіль Карітас Івано-Франківськ спільно з Департаментом соцполітики ОДА допомагають важкохворим мешканцям міста та області засобами догляду та гігієни. Сьогодні допомогу отримали...

Вже третій рік поспіль Карітас Івано-Франківськ спільно з Департаментом соцполітики ОДА допомагають важкохворим мешканцям міста та області засобами догляду та гігієни.

Сьогодні допомогу отримали 55 людей. З обласного бюджету на придбання засобів догляду виділено 50 тисяч гривень,- пише Бріз.

Протягом жовтня –листопада соціальні працівники Центру догляду вдома Карітасу Івано-Франківська збирали документи від мешканців міста та області, які є важкохворими та потребують засобів догляду.

Робоча група розглянула 65 заяв, прийняли рішення допомогти 55 потребуючим, які перебувають у кризових ситуаціях та потребують матеріальної підтримки. Для решти 10 осіб Карітас буде шукати можливості допомогти через інших жертводавців, які готові проявити милосердя до потребуючих людей.

Допомога здійснюється в рамках заходів обласної комплексної Програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2017-2021 рр.

Читайте також: У Коломиї щотижня для потребуючих організовуватимуть гарячі обіди. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...