Поліція розповіла юним прикарпатцям про їх права і обов’язки. ФОТО

У Всесвітній день дитини поліцейські ювенальної превенції зустрілися з франківськими дошкільнятами. Саме у цей день – 20 листопада 1959 року Генеральна Асамблея ООН прийняла...

У Всесвітній день дитини поліцейські ювенальної превенції зустрілися з франківськими дошкільнятами.

Саме у цей день – 20 листопада 1959 року Генеральна Асамблея ООН прийняла Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року – Конвенцію про права дитини. Це світле свято насамперед покликане привернути увагу громадськості до актуальних проблем дітей, адже вони – найбільш незахищений і вразливий прошарок населення,- пише Галицький Кориспондент.

З цієї нагоди інспектори ювенальної превенції обласного управління поліції Прикарпаття спільно з регіональним представником Уповноваженого в Івано-Франківській області зустрілися з дітками дошкільного закладу №10, що в Івано-Франківську.

Гості провели з діткам інтерактивну гру, під час якої ознайомили малечу з їхніми правами й обов’язками. Діти жваво розпитували поліцейських про їх роботу, тож зустріч пройшла як цікавий діалог між малюками та працівниками поліції.

“Пам’ятаймо, що головне для кожної дитини – увага, турбота і любов. Кожен з нас може ощасливити дитину, подарувавши частинку свого тепла, особливо тим, хто цього потребує найбільше!”, – кажуть в поліції.

 

Читайте також:  Подарунки та солодощі: патрульні відзначили кращих знавців ПДР серед наймолодших пішоходів. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...