До Дня Гідності Джамала презентувала кліп на пісню до фільму “Ціна правди”

21 листопада презентовано кліп на пісню «Ціна правди» у виконанні Джамали, яка стала офіційним саундтреком однойменного фільму «Ціна правди» й прозвучить у фінальних титрах....

21 листопада презентовано кліп на пісню «Ціна правди» у виконанні Джамали, яка стала офіційним саундтреком однойменного фільму «Ціна правди» й прозвучить у фінальних титрах.

Історичний трилер виходить на великі екрани 28 листопада.

Музику до пісні написала Джамала, текст – Джамала разом з Вікторією Платовою. 

 «Мене вразила історія, що послужила основою для картини. Події фільму розгортаються під час одного з найбільш трагічних періодів, що замовчувався десятиліттями. У центрі оповідання звичайний журналіст, який проявляє справжній героїзм, щоб донести інформацію про Голодомор до світової громадськості. Як ми знаємо, люди, які не бояться і борються за правду, платять за це високу ціну. Мені близька ця ідея, вона багато в чому перегукується з моєю творчістю», – співачка Джамала.

Довідка. 

У 1933 році вельський репортер Ґарет Джонс шукає свою наступну велику історію. Останні новини приводять його до Москви, де він знайомиться з журналісткою Адою Брукс. Ада відкриває йому очі на «радянську утопію», яка не має нічого спільного з реальністю. І Ґарет, попри смертельні погрози, розпочинає своє розслідування. Переховуючись від спецслужб СРСР, крок за кроком він розкриває правду про трагедію українського народу:Голодомор, жорстку цензуру, змову та масові репресії. Саме його викриття згодом стануть підґрунтям для роману «Колгосп тварин» Джорджа Орвелла.

Категорії
Новини
Новини
Loading...