“Люди мають побачити це на практиці”: у ВР розповіли, коли буде референдум щодо продажу землі іноземцям

Всеукраїнський референдум може відбутися через два-три роки після введення ринку землі. Референдум про продаж землі іноземцям в Україні відбудеться тоді, коли українці побачать ринок...

Всеукраїнський референдум може відбутися через два-три роки після введення ринку землі.

Референдум про продаж землі іноземцям в Україні відбудеться тоді, коли українці побачать ринок землі на практиці і зможуть зробити власні висновки. Про це на прес-конференції повідомила заступник голови парламентського комітету з питань економічного розвитку Роксолана Підласа, пише “Уніан”.

«Референдум відбудеться не між першим і другим читанням, і навіть не одразу після ухвалення закону – через два-три роки. Люди побачать, як це (ринок землі – УНІАН) працює на практиці, і зможуть зробити висновок, чи готові вони пускати іноземні компанії й іноземних громадян», – сказала вона.

Вона також додала, що є два підходи до внесення поправок про участь іноземців у ринку українських сільгоспземель при підготовці законопроекту до другого читання. «Перший – там залишаються всі положення про іноземців, а в заключних положеннях ми пишемо, що вони набувають чинності після всеукраїнського референдуму. Другий – вони виключаються», – сказала вона.

 

Читайте також: У Франківську вшанували загиблих на Майдані та в АТО/ООС. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...