На Прикарпатті взяли під варту чоловіка, який до смерті побив 48-річного товариша. ФОТО

Наразі зловмисник, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це інформує...

Наразі зловмисник, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Подія сталася в м. Яремче в ніч на 23 листопада. Підозрюваний разом із 48-річним знайомим розпивали спиртне. У ході застілля між чоловіками на ґрунті неприязних стосунків виник конфлікт, в результаті якого 48-річний мешканець Надвірнянського району наніс ряд ударів ногами та руками в область голови та тіла ровеснику.

Після цього чоловік пішов спати, а коли прокинувся, побачив, що товариш вже мертвий. Тоді зловмисник вирішив заховати тіло, затягнув його в погреб, а сам з місця події втік.

Слідчі затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України. Наразі йому вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв чоловіка під варту.

Читайте також: У Франківську патрульні зупинили горе-водія з наркотиками. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...