Було/Стало: внесок M GROUP DEVELOPMENT в розвиток міста Івано-Франківськ. ФОТО

Міжнародна Будівельна Компанія M GROUP DEVELOPMENT близько 9 років успішно функціонує на ринку будівництва України, віднедавна і Європи. На відміну від інших забудовників, команда...

Міжнародна Будівельна Компанія M GROUP DEVELOPMENT близько 9 років успішно функціонує на ринку будівництва України, віднедавна і Європи. На відміну від інших забудовників, команда компанії турбується не лише про своїх клієнтів, але й про мешканців рідного міста Івано-Франківськ.

Керівництво компанії відчуває за собою соціальну відповідальність та зацікавлене в розвитку нашого міста. Саме тому компанія не могла обійти осторонь провулок, біля якого здійснює будівництво мікрорайону  Європейський city. Це провулок збоку Симоненка між житловими комплексами Європейський city 4 і 2. Його облаштували згідно європейських стандартів, використовуючи виключно якісні матеріали та інноваційні технології.

Бо M GROUP DEVELOPMENT – це не тільки будівельна компанія, це турбота про клієнтів та мешканців міста, це ключ Івано-Франківська до Європи.

Читайте також:  У Франківську збирають гроші на обладнання для передчасно народжених діток

 
Категорії
Новини
Новини
Loading...