M GROUP DEVELOPMENT: фінальні роботи по облаштуванню дворика на Шевченка. ФОТОЗВІТ

На одній з найвідоміших вулиць Франківська знаходиться міні Європа у вигляді розкішного житлового будинку Shevchenko. Це сучасний елітний будинок клубного типу для поціновувачів стилю...

На одній з найвідоміших вулиць Франківська знаходиться міні Європа у вигляді розкішного житлового будинку Shevchenko. Це сучасний елітний будинок клубного типу для поціновувачів стилю та вишуканості – ще один амбітний проєкт Міжнародної Будівельної Компанії M GROUP DEVELOPMENT (М Груп Девелопмент).

Зараз на його території активно ведуться фінальні роботи по облаштуванню дворика. Це буде такий собі маленький окремий світ у центрі Франківська, світ, не схожий ні на який інший, пише “МІСТО”.

Мешканців порадують дизайнерські та інноваційні архітектурні рішення, сучасне озелення декоративними рослинами та обгородження клумб.

Алюмінієві вікна та вентильовані фасади, колективні димоходи, підземний паркінг та експлуатована плоска покрівля – це тільки початок в переліку новинок, які реалізувала компанія M GROUP DEVELOPMENT в межах проєкту Shevchenko. Затишний дизайнерський двір передбачає облаштування згідно з найновішими європейськими трендами та приємно видозмінить зовнішність Івано-Франківська.

У дворі житлового будинку викладені гранітні плити двох видів – термооброблені та поліровані. Перший вид передбачає оброблення поверхню плити струменем газу високої температури, яка надає їй шорсткості. Така обробка робить плитку практичною для укладання на відкритих майданчиках, а однією з переваг є те, що в зимовий період плита не буде слизькою. Другий вид плит – поліровані – мають дзеркальну поверхню та яскраво виражений малюнок каменю. Ми потурбувались про те, щоб поверхня була і якісною, і естетично оформленою, а тому мешканцям квартир буде приємно перебувати у дворі будинку.

 

 

Комфортні та красиво оздоблені лавочки разом з сучасними ліхтарями, розробленими під індивідуальне замовлення, створять атмосферу затишку у дворику. Тут можна буде просто відпочити після важкого робочого дня, потеревенити з сусідами про життя, теплими чи прохолодними вечорами насолодитися краєвидами території, а для молоді та любителів фото – це ідеальне місце для креативної фотосесії.

Не забули і про дитячі майданчики – вони вже давно стали невід’ємними атрибутами M GROUP DEVELOPMENT.

Без майданчиків не обходиться жоден проєкт компанії, адже ми турбуємось як і про дорослих, так і про найменших мешканців нашого міста.  І цього разу команда M GROUP теж радує маленьких франківців сучасним дитячим майданчиком, де можна буде активно, а головне, безпечно, провести час.

Сам будинок стане візитівкою пішохідної вулиці Шевченка та неймовірним доповненням до нашого європейського міста.

Варто зазначити, що цього року Shеvchenko став найкращим архітектурним проєктом 2019 року в огляд-конкурсі від Національної спілки архітекторів України. Це єдиний унікальний проєкт, який на 99% відповідає реалізації. Практично усі задумки, які передбачалися в архітектурному проєкті, були втіленні в його реалізації.

Бо Shеvchenko – це місце щасливих людей. Будинок, в якому хочеться жити.

Читайте також: Вихідні у грудні: скільки будемо відпочивати на Новий рік

Категорії
Новини
Новини
Loading...