Стан доріг і перевалів на Прикарпатті задовільний для проїзду транспорту. ФОТО

Цьогоріч зима прийшла вчасно. З позавчорашнього дня засніжило у Карпатах. Але, як бачимо з камер відеоспостереження Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, завдяки роботі підприємств...
Цьогоріч зима прийшла вчасно. З позавчорашнього дня засніжило у Карпатах.

Але, як бачимо з камер відеоспостереження Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, завдяки роботі підприємств дорожньої галузі, на сьогоднішній ранок проїзд дорогами державного значення на перевальних ділянках у високогір’ї Карпат забезпечено. Про це у мережі Facebook повідомив керівник служби автомобільних доріг в області Василь Буджак, пише “Бліц-інфо”.

У зв’язку з погіршенням погодних умов дорожники працюють круглодобово. В другій половині дня, особливо, увечері очікуємо посилення снігопаду у всіх районах області.

Відтак, водіїв просять бути особливо обережними в перші години появи снігового покриву, дотримуватись правил дорожнього руху, не перевищувати швидкість руху транспорту, надавати перевагу спеціальній снігоочисній техніці, яка працює до повної ліквідації слизькості на дорогах.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: ДТП на Косівщині: мікроавтобус влетів у легковик. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...