В Угриневі з рушниці застрелили собак. ФОТО

Вчора, 1 грудня, в селі Угринів Тисменицького району вбили домашню собаку. Як розповіла “Галицькому кореспонденту” жителька села Марія Королик, інцидент трапився близько дев’ятої години ранку...

Вчора, 1 грудня, в селі Угринів Тисменицького району вбили домашню собаку.

Як розповіла “Галицькому кореспонденту” жителька села Марія Королик, інцидент трапився близько дев’ятої години ранку в селі Угринів.

“Під час ранкової прогулянки з двома собаками, біля власної земельної ділянки, вбили нашу собаку”, – каже жінка.

Розповідає, що на місці були чотири особи, та хто стріляв невідомо.

“З’ясувалося, що двоє втекло, а двоє хамовитих залишилися і доказували, що вони мають повне право на свої дії”, – зауважує Марія Королик. 

Додає, що стріляли тричі. Одна собака загинула на місці, в другу випустили дві кулі, місцеперебування та стан собаки невідомий.

“Одна собачка втекла — злякалася. Після дня пошуків собаку найти не вдалось, думаємо вона теж загинула. Біля собак йшов хазяїн, йому пощастило, що жодна з куль не влучила в нього. Чоловіки ж пояснили поведінку по-різному: один казав, що переплутав з зайцем, другий зізнався, що через собак, які розлякують зайців, вони не мають на що полювати”, – розповідає жінка.

Додає, що після того як на місце події прийшли власники собак чоловіки почали погрожувати словесно та один з них накинувся на жінку, яка попросила показати посвідчення та скинув її з горба вниз.

“Кривдники переконували, що вони полюють у власному мисливському угідді та не бояться ні закону ні патрульної поліції. Це сталося не в лісі, а біля житлових будинків там де гуляють батьки з дітьми. Це перший випадок коли вбили собак, але постріли лунають кожної неділі”, – зазначає Марія Королик. 

Читайте також: Вбивство трирічного сина депутата у Києві: ЗМІ повідомили про затримання підозрюваних

Категорії
Новини
Новини
Loading...