Понад 20 ДТП на Прикарпатті: правоохоронці нагадують про складні погодні умови

В Івано-Франківській області за минулу добу зареєстровано 24 ДТП. Здебільшого аварії траплялися через погодні умови на дорогах, незмінені шини на зимові і через порушення...

В Івано-Франківській області за минулу добу зареєстровано 24 ДТП. Здебільшого аварії траплялися через погодні умови на дорогах, незмінені шини на зимові і через порушення ПДР. На щастя, аварії без потерпілих.

2 грудня в Івано-Франківській області та в обласному центрі ускладнилися погодні умови: від мокрого снігу на дорогах утворюється ожеледь, особливо в гірських районах, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини у ФБ.

Правоохоронці рекомендують по можливості не виїжджати без необхідності на власному автотранспорті, стежити за дорожнім станом та бути максимально уважними при будь-якій його зміні. Щоб вчасно відреагувати на різке ускладнення умов пересування, необхідно дотримуватися Правил дорожнього руху та не виконувати небезпечних маневрів при пересуванні. А також:

– звертають особливу увагу водіїв щодо зміни літніх шин на зимові;

– нагадують, щоб водії в жодному разі не сідали за кермо у нетверезому стані;

“Пішоходів просимо бути уважними особливо в вечірню пору доби і переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях, а також виключно на зелений сигнал світлофору. Бережіть своє життя, будьте пильними на дорогах! Пам’ятайте, на автошляхах області працюють екіпажі секторів реагування патрульної поліції, тому якщо вам потрібна наша допомога – телефонуйте на лінію “102”, – йдеться в повідомлення.

Читайте також: Голова ІФ ОДА Денис Шмигаль представив нового прокурора Івано-Франківщини. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...