Хлопцеві, який на Снятинщині збив пішохода та втік, дали два роки умовно

27 листопада Снятинський районний суд виніс вирок справі винуватця смертельної ДТП, яка трапилася ще два роки тому. Так 29 листопада 2017 року у Снятинському...

27 листопада Снятинський районний суд виніс вирок справі винуватця смертельної ДТП, яка трапилася ще два роки тому.

Так 29 листопада 2017 року у Снятинському відділенні поліції місцеві мешканці повідомили, що на узбіччі дороги в кюветі знайшли мертвого чоловіка. Загиблим виявився 35-річний місцевий місцевий, якого родичі розшукували вже не один день, повідомляють ФРАНКІВЧАНИ

Поліція швидко розшукала водія та автівку причетну до ДТП. За кермом “євробляхи” мазди був 20-річний мешканець Снятина.

Водій близько восьмої вечора 27 листопада їхав із Потічка до Снятина. Він наїхав на пішохода та втік з місця події. Після чого, заховав авто на подвір’ї родичів. 

У суді обвинувачуваний пояснив, що 27 листопада 2017 р. близько 22.00 год, керуючи транспортним засобом марки «Мазда 6», реєстраційний номер Республіки Польща разом з друзями рухався у напрямку Снятина. Через туман була обмежена видимість, тому швидкість його автомобіля була невисока, однак під час руху він відчув удар у ліву частину вітрового скла, в результаті чого втратив керування транспортним засобом та заїхав у окіп по якому проїхав метрів 10-15 та виїхав на дорогу, де зупинився. Після цього, вийшов з автомобіля зі своїм товаришем та оглянули територію, однак нікого не побачили. Після вчинення ДТП був сильно наляканий, тому залишив місце події і поїхав до господарства свого діда, що в с. Потічок, де залишив автомобіль. Про те, що внаслідок зазначеного ДТП загинула людина, йому стало відомо у поліції через два дні.

Суд ухвалив, визначити чоловіка винним і призначити покарання у виді 3 років позбавлення волі з позбавленням права керувати всіма видами транспортних засобів терміном на 2 роки. Разом з цим звільнити його від відбування призначеного основного покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк тривалістю 2 роки.

Категорії
Новини
Новини
Loading...