15-річному франківцю, який поборов онкологію, потрібні кошти на нову пластину в ногу

15-річний франківський школяр Максим Коваль поборов важку онкохворобу – саркому Юінга. Про це повідомила його мама Віталія Просенюк. “Дорогі наші друзі, знайомі та родичі ми...

15-річний франківський школяр Максим Коваль поборов важку онкохворобу – саркому Юінга.

Про це повідомила його мама Віталія Просенюк.

“Дорогі наші друзі, знайомі та родичі ми приїхали в Україну. Є гарні новини: по онкології все добре. Перевірка всіх органів і міні-операції пройшли успішно. Ми повернулись знову за допомогою. Максиму готові зробити операцію на нозі, щоб витягнути титанову пластину і вставити в іншу, яка дасть змогу повноцінно виконувати рухи та не буде заважати росту”, – зазначає мама хлопця.

Мама наголошує, що зараз Максим стрімко росте, тому чим швидше збереться потрібна сума, тим швидше відбудеться остання операція. Шанс ходити – вартує 3700000 форентів ( 350.000 грн приблизно). 

Реквізити для перерахування коштів:

Приват банк: 5168742713941940
Райффайзен банк Аваль: 4119971011210285

“Надаю вам офіційний документ від професора, що підтверджує, яку суму потрібно зібрати. Ми вдячні за те, що ви нам допомагаєте і не залишаєте в біді”, – дякують рідні.

Нагадаємо, що хлопець понад 5 років боровся з важкою хворобою. Максима прооперували в Угорщині, медики врятували його ногу від ампутації. Але зараз на коліні в хлопчика утворився остеопороз. Він знову потребує хірургічного втручання.

Читайте також: Американські партнери передали українським поліцейським 88 автомобілів. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...