На Прикарпатті судитимуть двох молодиків, яких підозрюють у жорстокому вбивстві

На Івано-Франківщині судитимуть двох чоловіків, підозрюваних у вбивстві. “Городенківським відділом Тисменицької  місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом...

На Івано-Франківщині судитимуть двох чоловіків, підозрюваних у вбивстві.

“Городенківським відділом Тисменицької  місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом умисного заподіяння смерті мешканцю Городенківського району, вчиненого з особливою жорстокістю, за попередньою змовою групою осіб, за п. п. 4, 12 ч. 2 ст. 115 КК України”, – інформує пресслужба прокуратури Івано-Франківської області.

Так, 11 вересня цього року під час розпивання алкогольних напоїв 25-річний чоловік у селі Поточище Городенківського району спричинив потерпілому множинні тілесні ушкодження і залишив біля струмка. Той помер від травм.

Як з’ясувало слідтсво, зловмисник був у попередній змові із 19-річним односельчанином. Під час досудового розслідування обом фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинене їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Читайте також: Отець Олег Каськів увійшов до ради Патріаршої курії УГКЦ

Категорії
Новини
Новини
Loading...