У Кабміні анонсували спілкування з держорганами через месенджери

Кабмін планує запустити можливість спілкуватися з державними органами через месенджери, також уряд запускає пілот, який дозволить держслужбовцям відповідати на запити громадян у месенджерах з...

Кабмін планує запустити можливість спілкуватися з державними органами через месенджери, також уряд запускає пілот, який дозволить держслужбовцям відповідати на запити громадян у месенджерах з віддалених робочих місць.

Про це у Facebook повідомив міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет, пише “Економічна правда”.

За його словами, можливість спілкування з держорганами через месенджери здешевить вартість одного контакту для бюджету та дозволить обслуговувати громадян якісніше.

“Ми запускаємо пілот, який дозволить держслужбовцям відповідати на запити громадян в месенджерах з віддалених робочих місць.

Це дозволить організовувати робочі місця для держслужбовців не тільки в Києві, а й в регіонах. Причому ми хочемо зробити акцент на ті регіони, де найскладніше знайти роботу. Наприклад, це буде один з варіантів працевлаштування для тих держслужбовців, які потрапили під нашу масову оптимізацію2, – написав міністр.

“Найпрекрасніше в чатах є те, що так можна контролювати якість ведення діалогу.

На відміну від телефонного дзвінка, паперової відповіді або очного візиту, ми можемо налаштовувати алерти і відстежувати випадки неякісних консультацій. Це дозволить нам побудувати правильну фінансову і нефінансову мотивацію для співробітників”, – додав він.

За словами Дубілета, днями запустили перші чат-консультації для Міністерства соцполітики. У найближчі місяці у Кабміні хочуть охопити усі основні напрямки.

Читайте також: У Калуші розпочалися роботи щодо реставрації Ратуші

Категорії
Новини
Новини
Loading...