В Ямницькій ОТГ буде створено дендропарк. ФОТО

04 грудня 2019 р. у залі засідань Івано-Франківської обласної ради відбувся захід до Дня місцевого самоврядування, на якому було нагороджено переможців IX Обласного конкурсу...

04 грудня 2019 р. у залі засідань Івано-Франківської обласної ради відбувся захід до Дня місцевого самоврядування, на якому було нагороджено переможців IX Обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Учасниками урочистого заходу були голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий, голова Тисменицької районної ради Тетяна Градюк, заступник керівника виконавчого апарату Тисменицької районної ради Михайло Королик, керівник програми DOBRE Беррі Рід, а також керівники органів місцевого самоврядування, керівники районних центрів, депутати і старости ОТГ та інші представники громад, інформують на офіційному сайті Ямницької ОТГ.


Цьогоріч участь у десятому обласному конкурсі взяли 109 проектів від 78 місцевих рад на суму 63,6 млн.грн. Переможцями стали 55 ініціатив від 52 місцевих рад в тому числі 16 ОТГ, серед яких і Ямницька.

>


 ереможним проектом Ямницької громади став “Еко-стежка. Дендропарк”, який зосереджений на підвищенні туристично-рекреаційного потенціалу. Загальна вартість проекту складає 180 000 грн.: 90 тис. грн. на його реалізацію буде виділено із обласного бюджету, ще 90 тис. грн. – кошти бюджету громади. Проект передбачає підвищення громадської активності в сфері захисту і збереження об’єктів природно-охоронного фонду Ямницької ОТГ.


Читайте також: У Калуші розпочалися роботи щодо реставрації Ратуші

Категорії
Новини
Новини
Loading...