“Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго” – найуспішніший документальний фільм в українському прокаті

Творці фільму “Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго” поділилися підсумками кінопрокату. Фільм показували у п’яти містах – Київ, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль та Харків. Загалом на стрічку про співочих...

Творці фільму “Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго” поділилися підсумками кінопрокату.

Фільм показували у п’яти містах – Київ, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль та Харків. Загалом на стрічку про співочих франківських комунальників прийшли в кінотеатри 5 307 глядачів. 8 500 – сумарна кількість глядачів фільму в Україні, разом зі спеціальними та фестивальними показами. Касові збори – 438 871 тисяча гривень, інформує Галка.

Стрічку досі можна подивитися у київських Кінотеатр “Жовтень” та KINO42. А тим часом творці фільму готуються до онлайн-релізу.

“Це найуспішніший документальний фільм в українському прокаті “ever” – серед українських та іноземних. Це також дуже добрі цифри для авторського кіно, в тому числі ігрового. Для порівняння, документальний фільм Остапа Костюка “Жива ватра” за весь час прокату зібрав близько 3000 глядачів, “Рідні” Віталія Манського — 2016, “Російський дятел” Чеда Ґрасії — 1994, а “Заповідник Асканія” Андрія Литвиненка — 1218. На українську ігрову картину “Вулкан” Романа Бондарчука було продано 4161 квиток, на “Рівень чорного” Валентина Васяновича — 2736, на “Героя мого часу” Тоні Ноябрьової — 1469″, – йдеться в дописі.

Читайте також: Як після реконструкції виглядатиме перехрестя Довга – Берегова в Івано-Франківську. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...