Цьогоріч на дороги області витратили 912 мільйонів гривень – Шмигаль. ФОТО

Під час робочої поїздки у Косівський та Верховинський райони голова обласної державної адміністрації Денис Шмигаль оглянув виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі Р-24 Татарів...

Під час робочої поїздки у Косівський та Верховинський райони голова обласної державної адміністрації Денис Шмигаль оглянув виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський.

Дана дорога, протяжністю 168,9 км, проходить територією Яремчанської міської ради, Верховинського, Косівського, Коломийського, Городенківського районів. Упродовж 2015 – 2018 років відремонтовано 88,1 км. Цього року роботи проводяться на кількох ділянках у Верховинському районі. Їхня кошторисна вартість склала понад 255 мільйонів гривень,- пише Галка.

«На сьогодні забезпечено добротний доїзд до Верховини, – відновлено десятки кілометрів важливих для розвитку туризму автошляхів, – підкреслив Денис Шмигаль. – У розвитку дорожньої інфраструктури ми стовідсотково освоїли фінансовий ресурс, виділений для Прикарпаття. Наразі проводимо перемовини з керівниками центральних органів влади щодо надання Івано-Франківщині від півтора до двох мільярдів гривень на будівництво доріг і мостів наступного року».

За словами керівника області, цьогоріч на відновлення автошляхів Прикарпаття було спрямовано і освоєно 912 мільйонів гривень, інформує “Галка” з посиланням на ОДА.

Денис Шмигаль також зауважив, що всю проектно-кошторисну документацію наступного року необхідно буде провести до початку весни, щоб вчасно провести ремонтні роботи.

Читайте також: На Івано-Франківщині розпочали ремонт однієї з найгірших доріг

Категорії
Новини
Новини
Loading...