У Коломиї готуються до зимового благодійного балу

26 січня 2020 року в Коломиї вже втретє відбудеться Зимовий благодійний бал “Вартові Мрії”.  Мета цьогорічного заходу від місцевого “ПЛАСТу” – врятувати життя важкохворого...

26 січня 2020 року в Коломиї вже втретє відбудеться Зимовий благодійний бал “Вартові Мрії”. 

Мета цьогорічного заходу від місцевого “ПЛАСТу” – врятувати життя важкохворого Михайла Клапчука. В хлопця виявили онко захворювання “Лімфому Беркіта” четвертої стадії з ураженням кісткового можку, вроджену ваду серця, гепатит А+В а також цироз печінки. Як і минулого разу, зібрані кошти будуть передані на його лікування.

Бал відбудеться в мистецькому центрі “Світовид”, що за адресою: бульвар Лесі Українки, 32а.

В програму входить: модельний показ, віденський вальс, духовий оркестр, танцювальні та музичні номери, обрання короля та королеви балу, фуршет та фотозона.

Саме на цьому заході гості зможуть насолодитися незабутньою атмосферою музики, старовинного балу, та спілкуванням. Проте, щоб потрапити сюди необхідно дотримуватись дрес-коду: для дам – вечірня сукні, а для джентельменів – костюм та метелик.

Вартість квитка – 120 гривень , а придбати його можна подзвонивши за номером: +380505442877; +380988217895; +380965830866

Читайте також: Зібрати кошти на трансплантацію нирки: франківців запрошують на благодійний ярмарок

Категорії
Новини
Новини
Loading...