На Прикарпатті затримали чотирьох браконьєрів

З початком сезону полювання в області посилюється патрулювання лісових масивів та мисливських угідь. Працівники державної лісової охорони спільно з представниками національної поліції та екологічної...

З початком сезону полювання в області посилюється патрулювання лісових масивів та мисливських угідь.

Працівники державної лісової охорони спільно з представниками національної поліції та екологічної інспекції здійснюють цілодобові патрулювання, повідомляють у пресслужбі Івано-Франківського ОУЛМГ.

Вчора, 5 грудня, близько 19.30 години рейдова група здійснювала об’їзд мисливських угідь Тисменицького району. Під час патрулювання було затримано чотирьох осіб, які здійснювали незаконне полювання. У порушників виявлено 4 одиниці гладкоствольної мисливської зброї та 8 тушок добутих диких качок. У процесі перевірки з’ясувалося, що чоловіки полювали у неналежний час доби та за відсутності разових відстрільних карток.

Учасники рейдової бригади склали протоколи, згідно з якими будуть винесені постанови про притягнення осіб до адміністративної відповідальності, згідно зі ст. 20 Закону України «Про мисливське господарство і полювання» та ч.2 ст. 85 КУпАП.

Нагадаємо, до кінця грудня на території мисливських угідь Івано-Франківської області триває сезон полювання на хутрову дичину (заєць, лисиця, вовк), копитних тварин (козуля, кабан, олень), а також — пернату дичину, зокрема перелітних качок.

Читайте також: На Прикарпатті затримали двох чоловіків за незаконний вилов риби. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...