Прикарпатець, який вкрав чотири велосипеди, проведе два роки за ґратами

Івано-Франківський міський суд виніс вирок крадієві велосипедів. За рік чоловік вкрав чотири двоколісники, а також автомобільний диск. 20 жовтня 2018 року він вкрав перший...

Івано-Франківський міський суд виніс вирок крадієві велосипедів. За рік чоловік вкрав чотири двоколісники, а також автомобільний диск.

20 жовтня 2018 року він вкрав перший велосипед – той стояв у під’їзді багатоповерхівки на 9 поверсі. Крадіжка була скоєна близько 15:00. Червоний велосипед марки “PROFI” був непристебнутий, і чоловік його вкрав, після чого продав. Збитки власника оцінили в 1474 гривні, пише “Галицький кореспондент”.

Через три дні він заліз на чуже подвір’я, де знайшов металевий автомобільний диск розмірами 385/65/R22. Його чоловік також вкрав. 

Після цього він на деякий час припинив злочинну діяльність – до липня 2019 року. Потім за 10 днів він вкрав три велосипеди – вартістю 3710, 4500 та 8030 гривень відповідно. Всі вони були непристебнуті, тож крадій легко зміг здійснити злочини.

Згодом його затримала поліція. Чоловік у всьому зізнався, сказавши, що скоїв ці злочини через скрутне матеріальне становище, і попросив суд суворо його не карати.

Сам крадій – уродженець села Залуква, Галицького району, Івано-Франківської області, українець, громадянина України, неодружений, непрацюючий та неодноразово раніше судимий за крадіжки.

2 грудня 2019 року суд, вивчивши всю історію злочинної діяльності прикарпатця, виніс йому вирок. Покаранням крадія стане два роки позбавлення волі. Він також повинен буде компенсувати завдані потерпілим збитки. А останній вкрадений ним велосипед повернули власнику – злочинець ще не встиг його продати.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Перша річниця «Шлюбу за добу» в Калуші. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...