Проєкт “Вишиванка”: найкращі бійці коломийської “десятки” залишили побажання прийдешньому поколінню. ФОТО

Коломийська 10 ОГШБ продовжує започаткований нещодавно проєкт “Вишиванка”. Згідно з наказом командира бригади, найкращим військовослужбовцям була надана змога залишити побажання прийдешньому поколінню з нагоди 28-ої річниці ЗСУ....

Коломийська 10 ОГШБ продовжує започаткований нещодавно проєкт “Вишиванка”. Згідно з наказом командира бригади, найкращим військовослужбовцям була надана змога залишити побажання прийдешньому поколінню з нагоди 28-ої річниці ЗСУ.

Нагадаємо, нову традицію започаткували на початку листопада. Проєкт розрахований на 25 років. Це, як зазначають військові, своєрідна “капсула часу”. Бійці ніби вишивають долю 10 бригади своїми побажаннями, вкладеними в гільзи,  тим самим творять  гарну долю бригаді та її особовому складу, пише “Дзеркало медіа”.

“З метою підтримання традицій українського народу та з метою заохочення військовослужбовців та осіб, що проявили мужність, патріотизм, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, старанність та ініціативність — буде надаватись право “вишити хрестик” на вишиванці, заклавши в гільзу своє побажання наступним поколінням, та розмістити її на вишиванці”, – зазначалося на відкритті проєкту.

 

Читайте також: В Україні очікується до +10°, а потім – сніг і дощ

Категорії
Новини
Новини
Loading...