Керівництво прикарпатської поліції привітало працівників підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення з професійним святом

9 грудня своє професійне свято відзначають підрозділи організаційно-аналітичного забезпечення Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. З цієї нагоди працівників привітав заступник начальника обласної...

9 грудня своє професійне свято відзначають підрозділи організаційно-аналітичного забезпечення Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. З цієї нагоди працівників привітав заступник начальника обласної поліції Василь Кіцелюк і відзначив їх подяками та цінними подарунками.

«Вітаю з професійним святом тих, хто напряму спілкується з громадянами. Саме від вас залежить прибуття правоохоронців на виклик, а отже і успішне розкриття злочинів. Бажаю вам миру, міцного здоров’я і нехай все вдається у професійному житті», – звернувся до працівників підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення Василь Кіцелюк, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Наприкінці урочистостей начальник Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Богдан Танасійчук подякував за вітання і мотиваційні слова.

Читайте також: УПЦ МП зробила єпископом священика-сепаратиста, який допомагав анексії Криму

Категорії
Новини
Новини
Loading...