На Верховинщині боргують зарплати техпрацівникам

На Верховинщині склалася катастрофічна ситуація з виплатою зарплати технічним працівникам. Про це під час засідання комісії облради з питань бюджету повідомив голова Верховинської райради...
На Верховинщині склалася катастрофічна ситуація з виплатою зарплати технічним працівникам.

Про це під час засідання комісії облради з питань бюджету повідомив голова Верховинської райради Іван Шкіндюк, інформує Бліц-Інфо.

«У нас техпрацівники працюють, але не отримують зарплати. Ми попросили їх ходити на роботу, щоб не закривати школи. Окрім того у нас великі борги за світло і газ», – каже Шкіндюк.

На це перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Василь Гладій сказав, що Верховинська районна адміністрація єдина в області не подавала звернення на призначення.

“Так не може бути. Якщо інші райони завищують призначення, то чого Верховинський район не може мати такого права?» – запитав Гладій.

Водночас голова комісії Микола Палійчук зауважив, що виплатити зарплату людям заднім числом буде незаконно. Тож департамент фінансів має подумати, як вирішити ситуацію і більше такого не допускати.

Читайте також: “Нормандський саміт” працюватиме до ночі: Путін і Зеленський поставлять фінальну крапку. ФОТО

 
Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...