Міський голова нагородив команду, яка проводила у франківських школах уроки тверезості

Учасники команди, яка протягом трьох років проводила у франківських школах уроки тверезості, отримала подяки від очільника міста. Сьогодні під час оперативної наради Руслан Марцінків вручив подяки...

Учасники команди, яка протягом трьох років проводила у франківських школах уроки тверезості, отримала подяки від очільника міста.

Сьогодні під час оперативної наради Руслан Марцінків вручив подяки міського голови, пише Фіртка.

Також відзнаки отримали активні школярі- волонтери. Івано-Франківськ – перше місто України, де уроки тверезості проводять фахівці, які ведуть абсолютно тверезий спосіб життя.

Мета такого роду занять показати неповнолітнім альтернативу і можливість побудови успішного життя без вживання алкоголю. Такі уроки відбулися в усіх школах міста відповідно до “Програми протидії вживанню алкогольних та тютюнових виробів неповнолітніми та формування навичок здорового способу життя”.

Небайдужі люди, громадські активісти, представники патрульної поліції, духовенства, спортсмени, шоумени, які ціною власного часу поєднуючи основне місце роботи із волонтерством приходять у школи і намагаються достукатися до свідомості наших дітей та на власному прикладі розповісти свою історію успіху без вживання алкоголю.

Читайте також:  У центрі Івано-Франківська провели “тверезу” акцію. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...