Дорожники розповіли про стан головних автошляхів Прикарпаття. ВІДЕО

11 грудня станом на 8.00 проїзд дорогами державного значення Івано-Франківської області забезпечений. Протягом минулої ночі в низинних районах підприємства, що відповідають за експлуатаційне утримання...
11 грудня станом на 8.00 проїзд дорогами державного значення Івано-Франківської області забезпечений.

Протягом минулої ночі в низинних районах підприємства, що відповідають за експлуатаційне утримання автодоріг, перебували в черговому режимі, пише пресслужба Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Піско- та солерозкидальна техніка ТОВ «ПБС» та філій ДП «Івано-Франківський облавтодор» працювала на п’яти гірських перевалах – Яблуницькому, Буковецькому, Кривопільському, Торунському та Вишківському, де випав сніг.

Удосвіта, для ліквідації слизькості на дорогах державного значення після дощу та підмерзання дорожнього полотна внаслідок зниження температури повітря, були задіяні механізми для нанесення протиожеледних матеріалів.

Удосвіта розпочався снігопад і в низинних районах, а зокрема в Рогатинському районі, де на забезпеченні проїзду на а/д М-12 Кропинвницький – Знам’янка, Н-09 Мукачево – Львів і територіальних дорогах працювала техніка філії «Рогатинська ДЕД» Облавтодору.

На відео: На а/д Н-09 Мукачево – Львів, с Гвізд, для ліквідації слизькості працює техніка філії «Надвірнянський райавтодор» ДП «Івано-Франківський облавтодор».

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Окупанти обстрілюють українських військових із заборонених мінометів, за добу – 11 порушень “тиші”

Категорії
Новини
Новини
Loading...