Укрзалізниця анонсувала підвищення зарплат співробітників на 10%

Збільшення зарплатні має відбутися у першому кварталі наступного року. У першому кварталі наступного року працівникам “Укрзалізниці” підвищать зарплатню не менш ніж на 10%. Про...

Збільшення зарплатні має відбутися у першому кварталі наступного року.

У першому кварталі наступного року працівникам “Укрзалізниці” підвищать зарплатню не менш ніж на 10%. Про це повідомляє пресслужба УЗ, пише “Уніан”.

Як повідомляється, “Укрзалізниця” та профспілка залізничників і транспортних будівельників України 11 грудня підписали меморандум про співпрацю та взаємодію. Згідно з меморандумом, сторони досягли домовленості про забезпечення підвищення тарифних ставок і посадових окладів працівників “Укрзалізниці” у першому кварталі 2020 року не менше ніж на 10%.

Документом також передбачено подальше забезпечення оздоровлення залізничників і членів їхніх сімей та пенсіонерів у наступному році, а також фінансування об’єктів соціальної сфери.

Профспілка натомість надаватиме підтримку Укрзалізниці перед відповідними органами влади у питанні скасування податку на землю для підприємств залізничного транспорту, зближення класів вантажів, що перевозяться залізничним транспортом.

Читайте також: Ексзаступника мера Франківська затримала поліція. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...