Міст через Дністер: як ведеться будівництво моста на Калущині. ФОТО

Триває будівництво мосту через р. Дністер біля села Сівка Войнилівська Калуського району, км 9+442 а/д Т-09-10 Бурштин – Калуш. Бригада ТОВ «ПБС» проводить збирання...

Триває будівництво мосту через р. Дністер біля села Сівка Войнилівська Калуського району, км 9+442 а/д Т-09-10 Бурштин – Калуш. Бригада ТОВ «ПБС» проводить збирання металевих балок у пакет, який складатиме п’ятий прогін мосту.

Надалі мостобудівники змонтують його на залізобетонні опори. Також завершується підготовка армування монолітних залізобетонних плит на двох прогонах загальною довжиною 36 м., інформує пресслужба САД автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Міст – на територіальній дорозі загального користування державного значення Бурштин – Калуш, що є важливою транспортною артерією для Івано-Франківщини. Його будівництво було розпочато в 1994 році та згодом припинено через відсутність фінансування.

Діючий мостовий перехід має обмеження для руху великовагового транспорту.

Отож, Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області включила довгобуд до переліку проектів капітального будівництва та через Укравтодор добилася відновлення робіт. Проект розрахований на 2019-2020 роки.

Читайте також: 28 учасників АТО/ООС з Калуського району отримають матеріальну допомогу

Категорії
Новини
Новини
Loading...