У франківській поліклініці відкрили вбиральню, пристосовану для людей з інвалідністю. ФОТО

В Івано-Франківській міській поліклініці №2 з’явились вбиральні, пристосовані для людей з інвалідністю. Це є однією з головних вимог до доступності кожного закладу. Як розповіла...

В Івано-Франківській міській поліклініці №2 з’явились вбиральні, пристосовані для людей з інвалідністю. Це є однією з головних вимог до доступності кожного закладу.

Як розповіла керівниця ЦПМКДД Ольга Савчук, питання такої вбиральні було надважливим. Отримували багато цілком логічних нарікань і скарг щодо цього. Тому спланували об’єкт ще влітку, оголосили закупівлю і протягом місяця завершили ремонт. Витратили на це близько 100 тис. гривень.

Вбиральня простора, повністю адаптована для доступності людей з інвалідністю. Крім того, подбали і про мамусь з немовлятами, адже вони теж не мали належно місця у разі неочікуваних ситуацій.

У вбиральні поставили пеленальний столик, наповнили його всіма потрібними матеріалами для матері і дитини, які колектив поліклініки просить використовувати ощадно та залишати для інших.

«Медицина – це та галузь, яка зараз в усій країні найбільше турбує людей. Головне, щоб місто в контексті реформи робило те, на що може вплинути. Тому ми працюємо, аби умови в закладах були кращими. І тут доступність має бути забезпечена перш за все», – підсумував міський голова Руслан Марцінків.

Читайте також: У Городенці відбувся XVII районний фестиваль для дітей з інвалідністю “Повір у себе”

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...